Uutiset

Puhujaesittely: Seminaari 9.11.2013: Talvivaarasta ydintalveen - kestävä kaivostoiminta Suomessa 29.10.2013

Satu Hassi on vihreitä edustava europarlamentaarikko. Hän on toiminut Suomen ympäristöministerinä vuosina 1999–2002 ja vihreiden puheenjohtajana vuosina 1997–2001. Hassi on ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunnan jäsen sekä Teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnan varajäsen.


Tarja Cronberg on vihreitä edustava europarlamentaarikko. Vuosina 2007–2009 hän toimi Vanhasen II hallituksen työministerinä. Parlamentissa Cronberg on Iranin suhteista vastaavan valtuuskunnan puheenjohtaja ja Euroopan parlamentin ulkoasiainvaliokunnan sekä turvallisuus- ja puolustuspoliittisen alivaliokunnan jäsen.


Cindy Vestergaard toimii tutkijana Danish institute for International Studies (DIIS) -organisaatiossa. Hänen erityisalueensa on kansainvälinen turvallisuus.


Kati Juva on toiminut Lääkärin sosiaalinen vastuu ry –yhdistyksen aktiivina sen perustamisesta lähtien vuonna 1982. Hän on ollut LSV;n pääsihteeri vuosina 1990 – 97 ja puheenjohtaja 1998 – 2009.


Jari Natunen on biokemisti ja kaivosliikkeiden ympäristöasiantuntija. Hän toimii asiantuntijana kaivos- ja teollisuuspäästöistä.


Janne Kumpulainen toimii Suomen Luonnonsuojeluliiton Kainuun luonnonsuojelupiirin toiminnanjohtajana.


Mika Flöjt toimii Lapin yliopiston Arktisessa Keskuksessa tutkijana. Hän tutkii mm. arktisia toimijoita kansainvälisessä ympäristöpolitiikassa.


Jonas Eriksson on Ruotsin Miljöpartietin kansanedustaja, joka on toiminut aiemmin myös kunnallispolitiikkassa.


Satu Haapanen on oululainen vihreiden kansanedustaja, eurovaaliehdokas sekä Oulun seudun Vihreiden Naisten puheenjohtaja.


Joanna Kuntonen-van 't Riet on Northland Mines Oy:n ympäristö – ja turvallisuusvastaava. Northland Resources on eurooppalainen kaivosyhtiö, joka on kehittymässä Euroopan suurimmaksi rautarikasteen tuottajaksi.

» Uutisarkisto

» Sivun alkuun