Uutiset

Haetaan toimittajaa tiedotustehtäviin 10.10.2012

MEP Tarja Cronberg etsii kokenutta toimittajaa tiiminsä tiedotustehtäviin

Tehtäviin kuuluu verkostojen rakentaminen kansainvälisiin tiedotusvälineisiin sekä mepin toiminnasta tiedottaminen etenkin ydinaseriisunnassa, turvallisuuspolitiikassa, Iranin suhteissa ja muissa teemoissa, liittyen Cronbergin työhön Euroopan parlamentin ulkoasian- sekä turvallisuus- ja puolustuspolitiikan valiokunnan jäsenenä sekä Iran-valtuuskunnan puheenjohtajana.

Toimittajalta vaaditaan laajaa kokemusta yhteistyöstä kansainvälisen lehdistön kanssa, sekä osaamista nimenomaan ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ja EU-päätöksenteosta. Edellytyksenä on myös englannin ja suomen kielen erinomainen kirjallinen taito. Eduksi katsotaan kansainvälinen kokemus ja sosiaalisen median sekä verkkoviestinnän osaaminen.

Tehtävä voidaan hoitaa Euroopan parlamentista käsin Brysselissä, mutta myös toiminta freelance-pohjalta sopimuksen mukaan on mahdollista.

Ensimmäisessä vaiheessa kyseessä on 4-6 kuukauden työsopimus, mutta sen jatkaminen kesään 2014 on mahdollinen.

Lisätietoja antaa: Tarja Cronberg gsm +358 50 396 4000.

Toiminnasta lisää: www.tarjacronberg.fi ja www.europarl.europa.eu .

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostitse 5.11. klo 16 Suomen aikaa mennessä osoitteeseen: tarja.cronberg@europarl.europa.eu

Haastattelut pidetään viikolla 45 ja 46.

» Uutisarkisto

» Sivun alkuun